за нас

Занимавам се с тенис от 21 години. От 7 до 18 бях активен състезател, но след това открих друго призвание, а именно да обучавам деца и да ги въвеждам в света на тениса. Притежавам квалификация Ниво I и II от Международната тенис федерация (ITF). Работя със състезатели, както и с напълно начинаещи дечица и възрастни. Тренировките ми протичат в напълно приятелска и забавна атмосфера, чрез която децата и възрастните се учат да играят тенис.

Мисията на „TENNIS JEDI” LTD е да привлече колкото се може повече малки и големи към тениса, защото това е спорт за цял живот! Елатe и нека се забавляваме заедно, докато тренираме!

Тренировъчна тенис програма “Откриване на СИЛАТА”

  • Подобрява физическите и психическите умения.
  •  Много забавления и игри.
  • Тениса става спорт за цял живот.
  • Тренират 2 или 3 пъти седмично.
  • За дечица от 3 до 5 и от 6 до 9 годишна възраст.

Тренировките се провеждат 2 или 3 пъти седмично. Възрастовите групи са от 3 до 5 и от 6 до 9 годишна възраст.

Подобрява физическите умения като сила, бързина, координация, баланс, ловкост и издръжливост. Децата развиват и психическите си умения като самоувереност, самоконтрол, самопреценка, концентрация и самодисциплина. Всичко това е чрез забавления и игри. При нас е весело, да!

Фокуса ни е върху „Методиката на 5 въздействия (контрол) и разпознаване на топката”
Те включват посока, скорост, височина, дължина и въртеливо движение на топката. Звучи сложно, но децата ще Ви изненадат от напредъка си.
Благодарение на този изпитан подход, който включва развитие на физическите и психическите умения, разпознаване и контрол на топката, децата успяват по-бързо да навлезнат в света на спорта и да играят тенис.

години треньорски опит
0 +
деца преминали обучение
0 +
Call Now Button